Toimitus- ja myyntiehdot

1 Ehtojen noudattaminen

Nämä ehdot koskevat elinkeinonharjoittajien ja kuluttajien välisiä kauppoja Suomessa. Näitä ehtoja noudatetaan, ellei kirjallisesti ole muuta sovittu.

2 Tarjous ja tilaus

Tarjouspohjaisessa kaupassa sopimus syntyy, kun ostaja on hyväksynyt myyjän tarjouksen. Kun tarjousta ei ole tehty, niin kauppa syntyy, kun myyjä on vahvistanut tilauksen. Tarjous on voimassa tarjouksessa mainitun ajan. Tarjoukset ja tilausvahvistukset lähetetään järjestelmästämme, kun ne on käsitelty.

3 Hinta

Kauppahinta on tuotesivulla ilmoitettu hinta, ellei ostajan kanssa ole muuta sovittu. Rahtiarvio on suuntaa antava ja toimituksen hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston tai tarjouksen mukaan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

4 Maksuehdot ja laskutus

Laskutus, 14 päivää netto, ellei toisin ole sovittu. Viivästyskorko 10 %.

5 Toimitusehdot

Tarjouspyynnöt: Posti tai Vapaasti varastossa (Ex Works) tai sopimuksen mukaan.

Tilaukset: Posti.

Pakkaus- ja käsittelykulut (esim. eurolava, teholava) lisätään hintaan voimassa olevan hinnaston mukaan.

6 Toimitusaika

Toimituspäivä on se päivämäärä, jolloin tuote lähtee tehtaalta. Tuotteet toimitetaan arkipäivisin klo 7.00 -16.00 välisenä aikana. Normaali toimitusaika on 6-8 arkipäivää tilauksesta, ellei toisin ole sovittu.

7 Tuotteen palautus

Peruutusoikeus ei koske tuotteita, jotka on erityisesti valmistettu, räätälöity tai hankittu ostajaa varten.

8 Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun tarjous tilaus on käsiteltyjärjestelmässämme, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Kun olemme vastaanottaneet maksun, muutamme tilauksen tilan valmiiksi eli ”Maksu hyväksytty”.

9 Reklamaatio

Jos tavarassa on valmistusvirhe, tulee ostajan viipymättä ilmoittaa siitä myyjälle. Takuu ei koske mitään vikaa, joka johtuu esimerkiksi tuotteen uudelleenrakentamisesta, parantamisesta tai muusta konfiguraatiosta. Asiakkaan tilausvahvistus toimii takuutodistuksena. Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara. Myyjä vastaa palautettavien tuotteiden toimituskuluista. Takuu ei koske virheellisen tuotteen aiheuttamia välillisiä tai välittömiä vahinkoja.