Laihian Levypala Oy - Polttoleikkauspalvelua mittatilaustyönä jo yli 30 vuotta

Toimintatapa ja palvelut

Olemme poltto- ja plasmaleikkaukseen keskittynyt perheyritys, joka valmistaa alihankintana teräsaihioita jatkojalostukseen koneistamoille ja teollisuuteen.

Toteutamme poltto- ja plasmaleikkaukset ISO9013-standardin mukaisesti ja meillä on alalta jo yli 30 vuoden kokemus. 

Toimitamme tilauksia yksittäisistä kappaleista aina useiden tuhansien sarjatilauksiin.
  • Kaasuleikkaus 30-160 mm, teknisesti mahdollista jopa 600 mm saakka
  • Plasmaleikkaus 1-25 mm
  • Särmäys (400 t)
  • Sinkopuhallus
  • Viisteytys
  • Suoraan varastosta useita vahvuuksia S355, xar400, xar500, rst, happonen, corten jne.
Meidän valttimme ovat
- Monipuolinen valikoima teräksiä suoraan varastosta
- Varmat toimitusajat
- Asiakaslähtöisyys
- Pitkän linjan CAD-osaaminen
Meillä on 4 polttoleikkauskonetta ja kapasiteettia suuriinkin voluumeihin. Katso konekanta tarkemmin alta.


Verkkokauppamme valikomaan kuuluu puolivalmisteita (mm. hitsattavat korvakkeet ja osina myytävät tuotteet) ja tieteriä omavalmisteena.

Historia

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä levyseppä-hitsaajaksi kouluttautunut Aarre Peltoniemi teki 15 vuotta alan töitä VR:n konepajalla. Työtilanteen muuttuessa epävarmaksi heräsi ajatus oman yrityksen perustamisesta. Laihian Levypala Oy:n tarina alkoi vuonna 1989, kun yritys perustettiin maatalouden liitännäiselinkeinoksi kotitilan yhteyteen.
Työt alkoivat verstaaksi muutetussa vanhassa navettarakennuksessa yhden miehen pajana. Kuuden vuoden ajan Aarre teki töitä yhtä aikaa sekä VR:llä että omassa pajassaan. Illalla omassa pajassa tehdyt työt vietiin aamulla asiakkaalle ennen työpäivän alkua. VR:n Konepajan muuttaessa Vaasasta Pieksämäelle Aarre siirtyi työskentelemään kokopäiväisesti omaan pajaansa.
Laihian Levypala Oy tuotantohalliVuonna 1996 otettiin ulkopuolista työvoimaa ja yritys kasvoi toiminimestä osakeyhtiöksi. Samalla suunniteltiin tuotantohallin hankkimista. Suunnitelmia tehdessä kävi ilmi, että kunnalla ei ollut tarjota yrittäjälle teollisuushallia, joten halli rakennettiin omille maille.  Omalle maalle perustettua hallia onkin ollut helppo laajentaa vuosien saatossa. Yritys työllistää 9 henkilöä.

Nykytilanne

Yritys täytti vuonna 2019 30 vuotta. Osaaminen, erikoistuminen ja hyvät työolosuhteet ovat olleet yrityksen menestystekijöitä. Peltoniemen mukaan hyvin tehty työ on parasta markkinointia.

Verkkokauppa 

Ajatus verkossa myymisestä lähti jo vuonna 2012, kun yritys liittyi Nettikone.com-ilmoituspalveluun. Yritys sai sitä kautta toivuttua lisänäkyvyyttä ja onnistuneen kokeilun jälkeen päätimme vuonna 2015 kokeilla uutta myyntikanavaa ja avasimme verkkokaupan vuonna 2016. Halusimme tuoda valikoimamme paremmin asiakkaiden ulottuville ja parantaa asiakaspalveluamme. 

Yhteistyökumppanit

Metsätyö Oy on metsäkonevarusteiden, työkoneiden tieterien, kauhaterästen ja kaivinkynsien johtava markkinointi- ja myyntiyritys.

Metsätyö Oy

Sertifikaatit

"Hyvin tehty työ on parasta markkinointia."Etsitkö luotettavaa metallin alihankkijaa? Ota yhteyttä!

Aarre Peltoniemi

Toimitusjohtaja

p. 06 4777 902

aarre.peltoniemi@laihianlevypala.fi