Laihian Levypala Oy

Polttoleikkauspalvelua mittatilaustyönä jo yli 25 vuotta

Historia

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä levyseppä-hitsaajaksi kouluttautunut Aarre Peltoniemi teki 15 vuotta alan töitä VR:n konepajalla. Työtilanteen muuttuessa epävarmaksi heräsi ajatus oman yrityksen perustamisesta. Laihian Levypala Oy:n tarina alkoi vuonna 1989, kun yritys perustettiin maatalouden liitännäiselinkeinoksi kotitilan yhteyteen.

Työt alkoivat verstaaksi muutetussa vanhassa navettarakennuksessa yhden miehen pajana. Kuuden vuoden ajan Aarre teki töitä yhtä aikaa sekä VR:llä että omassa pajassaan. Illalla omassa pajassa tehdyt työt vietiin aamulla asiakkaalle ennen työpäivän alkua. VR:n Konepajan muuttaessa Vaasasta Pieksämäelle Aarre siirtyi työskentelemään kokopäiväisesti omaan pajaansa.

Laihian Levypala Oy tuotantohalliVuonna 1996 otettiin ulkopuolista työvoimaa ja yritys kasvoi toiminimestä osakeyhtiöksi. Samalla suunniteltiin tuotantohallin hankkimista. Suunnitelmia tehdessä kävi ilmi, että kunnalla ei ollut tarjota yrittäjälle teollisuushallia, joten halli rakennettiin omille maille.  Omalle maalle perustettua hallia onkin ollut helppo laajentaa vuosien saatossa. Yritys työllistää nykyisin 7 henkilöä ja kesätyöntekijöitäkin on ollut joka kesä.

Nykytilanne

Yritys täytti vuonna 2014 jo 25 vuotta. Useammasta lamasta huolimatta yritys on pysynyt toiminnassa ja työntekijöitä ei ole jouduttu lomauttamaan. Osaaminen, erikoistuminen ja hyvät työolosuhteet ovat olleet yrityksen menestystekijöitä. Peltoniemen mukaan hyvin tehty työ on parasta markkinointia. Yksi yrityksen valteista on myös laaja varasto, joka mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitusajat.  Tilausten koko vaihtelee yhdestä kappaleesta usean tuhannen kappaleen tilauksiin.

Palvelumme

  • Polttoleikkaus
  • Plasmaleikkaus
  • Särmäys
  • Sinkopuhallus
  • Viisteytys

Katso tästä tarkemmat tiedot palveluistamme.

Verkkokauppa 

Ajatus verkossa myymisestä lähti jo vuonna 2012, kun yritys liittyi Nettikone.com-ilmoituspalveluun. Yritys sai sitä kautta toivuttua lisänäkyvyyttä ja onnistuneen kokeilun jälkeen päätimme vuonna 2015 kokeilla uutta myyntikanavaa ja laajentaa toimintaa avaamalla verkkokaupan. Halusimme tuoda valikoimamme paremmin asiakkaiden ulottuville ja parantaa asiakaspalveluamme. 

Yhteistyökumppanit

PUTSI – toimiva putkisihti Laihialta. PUTSI putkisihdillä korvataan putkituksissa käytettävät kaivot ja ehkäistään putkien tukkeutuminen. PUTSI alentaa putkiojituksen investointikustannuksia ja vähentää viljelijän putkiojituksen huoltokustannuksia.

Putsipojat Oy - putkisihdit

Metsätyö Oy on metsäkonevarusteiden, työkoneiden tieterien, kauhaterästen ja kaivinkynsien johtava markkinointi- ja myyntiyritys.

Metsätyö Oy

Sertifikaatit

"Hyvin tehty työ on parasta markkinointia."