Sivuston käyttöehdot

Laihian Levypala Oy:n verkkokaupan yleiset käyttöehdot. Käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä ehdot.

Yleiset ehdot

Käyttäjä sitoutuu käyttämään verkkokauppaa verkkokaupan ohjeiden mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään todenmukaisia tietoja ja ilmoittamaan viivytyksettä mahdolliset virheelliset tiedot. Laihian Levypala Oy:llä on oikeus muuttaa, päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille. Käyttäjä sitoutuu tarkistamaan nämä ehdot säännöllisesti ja käyttäjän katsotaan hyväksyneen ehdot, jos hän jatkaa käyttöä muutosten jälkeen. Laihian Levypala Oy voi tarvittaessa evätä asiakkuuden. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan aina viranomaisille.

Laihian Levypala Oy on vastuussa kaikesta verkkokaupasta esitettävästä sisällöstä ja siitä, että sisältö on Suomen lakien mukaista. Laihian Levypala Oy ei vastaa sivustoilla sijaitsevien linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedoista. Laihian Levypala Oy:llä on vastuu asiakastietojen asianmukaisesta säilyttämisestä.  Asiakasrekisteriin liittyvät käytännöt löytyvät tarkemmin rekisteriselosteesta.

Kaikki verkkokaupassa sijaitseva kuva- ja tekstimateriaali ovat Laihian Levypala Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Tietojen lähettäminen

Lähettäessäsi aineistoa tarjouslomakkeen mukana, hyväksyt seuraavat ehdot:

  1.     Takaat, että aineistossa ei ole mitään laitonta tai muuten julkaistavaksi sopimatonta.
  2.     Omistat aineiston ja sinulla on oikeus toimittaa se meille.
  3.     Varmistat kohtuullisuuden rajoissa, että aineisto ei sisällä mitään haitallista, esimerkiksi virusta, ennen aineiston toimittamista.

Sovellettava laki

Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä tulkitaan Suomen lain mukaisesti.