Toimitus- ja myyntiehdot

1 Ehtojen noudattaminen

Nämä ehdot koskevat elinkeinonharjoittajien ja kuluttajien välisiä kauppoja Suomessa. Näitä ehtoja noudatetaan, ellei kirjallisesti ole muuta sovittu.

2 Tarjous ja tilaus

Tarjouspohjaisessa kaupassa sopimus syntyy, kun ostaja on hyväksynyt myyjän tarjouksen tarjouksen voimassaolon aikana.

Kun tarjousta ei ole tehty, kauppa syntyy, kun myyjä on vahvistanut tilauksen.

3 Hinta

Verkkokaupan hinnat on ilmoitettu alv 0 % . Kauppahinta on tuotesivulla ilmoitettu hinta, ellei ostajan kanssa ole muuta sovittu. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Pidätämme oikeuden muuttaa rahtikustannusten hintaa, jos hinta on muuttunut meistä riippumattomista syistä.

4 Maksuehdot ja laskutus

Laskutus, 14 päivää netto, ellei toisin ole sovittu. Viivästyskorko 10 %.

5 Toimitusehdot

Tarjoukset: ExWorks, dbSchenker tai sopimuksen mukaan.

Verkkokauppatilaukset: dbSchenker. Pakkaus- ja käsittelykulut lisätään, mikäli tuotteet täytyy pakata kuljetusta varten.

6 Toimitusaika

Toimituspäivä on se päivämäärä, jolloin tuote lähtee tehtaalta. Tuotteet lähetetään arkipäivisin klo 7.00-16.00 välisenä aikana.

Kuljetusliike toimittaa tavarat asiakkaalle sovittuna ajankohtana tai noudattaen omia kuljetusaikataulujaan.

Toimitusaika on 2-9 arkipäivää tilauksesta tai sopimuksen mukaan. Mahdollinen jälkikäsittelyn tarve (kuten särmäys tai koneistus) voi pidentää toimitusaikaa.

7 Tuotteen palautus

Palautukset käsitellään tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä tilaukset@laihianlevypala.fi tai 06 4777 900.

Peruutusoikeus ei koske tuotteita, jotka on erityisesti valmistettu, räätälöity tai hankittu ostajaa varten.

8 Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun tilaus on käsiteltyjärjestelmässämme, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Emme käsittele maksuja verkkokaupassamme. Laskutus tapahtuu verkkokaupan ulkopuolisessa järjestelmässä ja lasku lähetetään n. 1 viikko tilauksen toimituksesta.

9 Reklamaatio

Jos tavarassa on valmistusvirhe, tulee ostajan viipymättä ilmoittaa siitä myyjälle. Takuu ei koske mitään vikaa, joka johtuu esimerkiksi tuotteen uudelleenrakentamisesta, parantamisesta tai muusta konfiguraatiosta. Asiakkaan tilausvahvistus toimii takuutodistuksena. Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara. Myyjä vastaa palautettavien tuotteiden toimituskuluista. Takuu ei koske virheellisen tuotteen aiheuttamia välillisiä tai välittömiä vahinkoja.